Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Rådgivning

Omsæt dine forretningsidéer til konkrete systemer.

Vi forbedrer dine muligheder for at drive forretning. Det er vores eksistensberettigelse, og her vi gør en forskel i stedet for blot at levere det, du bestiller. Hos 4D Systems kommer vi med friske øjne, nye vinkler og er ofte med til at formulere helt nye idéer, der kan være med til at give din forretning vigtige fordele over for konkurrenterne. 

Vi leverer tre typer rådgivning:

 

IT-strategi

IT-strategi     Når det gælder rådgivning omkring langsigtet udvikling af IT-infrastrukturen, kan vi enten fungere som løbende rådgivere og stå for implementeringen af IT-strategien eller foretage en engangsudredning af hvordan infrastrukturen optimeres.

Vi tilbyder f.eks. rådgivning omkring databaser. Læs mere om det her.
 
 

Forretningsrådgivning

Forretningsrådgivning  I forretningsrådgivning ser vi på dine idéer til ændringer af forretningen. Vi arbejder videre med idéerne og formulerer en konkret realiserbar løsningsmodel, der kan hjælpe med at forbedre din konkurrencemæssige placering. Med løsningsmodellen i hånden kanduI frit sende den videre til anden leverandør eller lade den indgå som forarbejdet til et systemudviklingsforløb hos os.

 
 

Teknisk projektledelse

Teknisk projektledelse

Hvis du skal arbejde med en IT-leverandør, men oplever problemer i kommunikationen, er der brug for en teknisk projektleder. Vores projektleder bliver bindeleddet mellem dig og underleverandøren, og vi sørger for at, kommunikationen bliver forstået begge veje, så projektet holdes på sporet. Vi sikrer også, at leverandøren får alle de tekniske specifikationer, der er brug for.Relevante cases
Analyse af større outsourcet system