Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Windows udvikling

4D Systems leverer alt fra mindre applikationer og tilpasninger til store forretningskritiske systemer, med høj forretningsmæssig betydning for vores kunders virksomheder.

Vi udvikler løsninger med seneste Microsoft standarder og tools. Vi benytter Microsoft Patterns & Practices i kombination med relevante tredieparts standarder og nutidige teknologier, og vi moderniserer eller videreudvikler også gerne på eksisterende løsninger uanset platform.

Typisk er vores løsninger lavet i .NET, skrevet i C# og baseret på en MS SQL server og Microsoft Entity Framework. Vi arbejder objektorienteret og i en lagdelt arkitektur, der sikrer, at de systemer vi udvikler er lette at udvide og vedligeholde i fremtiden. 

Læs mere om vores udviklingsmodel

Funktion og design går hånd i hånd

Mange i udviklingsbranchen holder fast i, at ”funktionalitet er vigtigere end design”. Vi mener funktion og design er to sider af samme sag, og at designet af en applikation skal følge med tiden. Vi følger Microsofts standarder for design, og det betyder at enhver, der kan bruge Windows, let vil kunne forstå og bruge vores applikationer.

TeknologierRelevante cases
Applikation til håndtering af aftaler 
International markedsplads 
Overbygning til HR System