Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Web udvikling

Webudvikling handler om mere og andet end ”bare” at udvikle et website, et intranet eller en webshop. Det handler om kommunikation og brugervenlighed.

4D Systems udvikler både intra, extra og internet web-applikationer. Og ligegyldig hvilken type, så går vi meget op i at usability og bruger oplevelsen er i topklasse. Vi arbejder altid målrettet på at gøre komplekse arbejdsgange smidige og intuitive i vores web systemer. Som standard arbejder vi altid med 'responsivt design', så dit website vises optimalt på tværs af browsere og devices.

Et website er virksomhedens ansigt udadtil, og derfor er identitet og strategi to nøgleord. Vi udvikler ofte websites i samarbejde med Magnetix, som er et af Danmarks førende designbureauer – især når det gælder kommunikation og identitet. Vi laver naturligvis også løsninger, hvor designet allerede er på plads – f.eks. hvis du ønsker at tilføje funktionalitet til et allerede eksisterende site.

Frontend

Frontend er den del af et website, som brugeren/kunden ser i sin browser. Vi understøtter en lang række teknologier, men typisk udvikler vi frontend med fokus på ASP.NET, HTML5, JavaScript, JQuery og AJAX.

Vi arbejder desuden med Umbraco, som er et danskudviklet Open Source CMS.

Backend

Backend er motoren bag sitet. Det er backend-delen der håndterer alle data og forretningsregler.
Vi udvikler vores backend som et service orienteret lag, som nemt kan eksponeres som Web services og blive data kilde til f.eks. BI værktøjer for data-analyse og rapporter. Vi benytter Entity Framework til data tilgang og databasen er typisk en MS SQL Server.

TeknologierRelevante cases
Avanceret selvbetjeningssite 
Website til lønguide