Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Office udvikling

Vi har gennem tiden udviklet mange tilretninger og integrationsløsninger til Microsoft Office produkterne. Vi har lavet både store og små projekter, men uanset størrelsen af opgaven sørger vi for at kortlægge det reelle behov, inden vi går i gang.
 
Ved de små opgaver er der naturligt nok ofte begrænsede midler til analyse, men vi kender produkterne så godt, at vi hurtigt kan beskrive løsningsmodellerne. Ved de helt store integrationsløsninger indgår der et analyseforløb.

Selv om to opgaver aldrig er helt ens, falder de typisk inden for disse kategorier:

Office-integration

Office-integration     Office-integrationsløsninger er meget efterspurgte og består typisk i, at vi gør det muligt for virksomhedens egne systemer at kommunikere med Office-produkterne. Det kan f.eks. være, at I har behov for, at kalenderen i Outlook trækker data fra et internt system, eller det kan være en Word-tilretning, der gør det muligt at flette breve direkte fra jeres CRM system.  
 
 

Office-udvikling

Office-udvikling Office-tilretninger består typisk i udvikling af ekstrafunktionalitet til et eksisterende Office-produkt, som er helt specifikt for jeres forretning. Vi har f.eks. mange kunder, der bruger integrerede Excel-løsninger i dele af deres forretning – til alt fra Business Intelligence til timeregistrering og styring af markedsføringsplanerne.
 
 

Office-skabeloner

Office-skabeloner  Vi hjælper mange virksomheder i forbindelse med opgradering til nyere Office-versioner eller i forbindelse med at virksomheden får en ny identitet eller der sker organisatoriske ændringer. Et typisk eksempel er, hvis virksomheden i gennem tiden har oparbejdet en uoverskuelig mængde Office-skabeloner. Her kan vi skabe orden i rodet med nogle få dynamiske skabeloner, der giver virksomheden nøjagtig samme muligheder som før, men på en langt mere overskuelig og brugervenlig måde.
 

TeknologierRelevante cases
Lanceringsværktøj i Excel 
Skabelonsystem i Word