Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Mobil udvikling

Fremtiden er mobil.

De seneste år er der sket en eksplosiv udvikling af markedet for smartphones og håndholdte enheder. Der er ingen tvivl om at brugere, kunder og samarbejdspartnere i stigende grad vil forvente at deres arbejdsredskaber også findes på mobile platforme.

Smartphone markedet har i mange år været delt mellem Apple og Googles styresystemer til hendholdsvis IPhone og Android telefoner. det har fordyret udvikling af Apps da det kræver en dobbelt udvikling til begge platforme. Nu begynder Microsoft Windows Phone også at tegne sig for en del af markedet. Så det gør det endnu mere komplekst og dyrt at have sine Apps ude på alle platforme hvis de skal udvikles og vedligeholdes særskilt.

Hos 4D Systems har vi to løsninger på det!

- Responsive Web: En god løsning i mange tilfælde er at få lavet et såkaldt '"responsivt" website, som tilpasser sig layoutmæssigt til alle typer browsere, så det fungerer optimalt også på smartphones.

- Native Apps: Hvis man vil lave ægte 'Native Apps', er der en stor besparelse i at bruge et "cross-platform" tool som f.eks. Xamarin.
Xamarin understøtter udvikling af Apps til alle 3 platforme med en uniform og delt kodebase. Dette gør udvikling både billigere og nemmere fordi applikationerne udvikles i C#. Man skal ikke have dedikerede udviklingsresurser til alle 3 mobil platforme.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om jeres behov, eller lad os give jer et tilbud på jeres nye App.

Teknologier

Herunder er de teknologier vi typisk benytter: