Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Database udvikling

En velfungerende database er fundamentet for et solidt system.

En database er ofte en særdeles central del af et IT-system, og en dårligt konstrueret database vil typisk vise sig at være en dårlig investering på lang sigt. Dårligt design og mangelfuld planlægning er to af grundene til at IT-systemer ofte har kortere levetid end forventet. Vi har mange års erfaring med databaseudvikling, database analyse, performancetuning, optimering og business intelligence analyser, og ved hvordan man sikrer fundamentet for et levedygtigt system.

Databaseopgaver kommer i alle afstøbninger, men typisk falder de indenfor disse kategorier:

Database design og implementering

Database design og implementering En database er central del af ethvert større system, men det er sjældent, at man ønsker at lave brugergrænsefladen samme sted som man laver databasen. Hvis du eller din leverandør mangler den fornødne databaseekspertise kan vi designe, implementere og dokumentere databasen for dig og sørge for integrationen til de overliggende lag.
 
 

Performanceoptimering og performancetuning

Performanceoptimering og performancetuning Ældre eller dårligt designede databaser kan begynde at køre langsomt eller afbryde kørsler. Det kan skyldes, at kravene til dem ændres med tiden eller fordi datamængden overstiger hvad de er designet til. Vi identificerer systemets flaskehalse og foreslår konkrete ændringer, som både kan være et behov for nyt hardware eller tuning af databasen.
   
 

Konsulentbistand 

Konsulentbistand Viden forsvinder i takt med at medarbejdere skifter job. Pludselig kan du sidde i en situation, hvor du ikke længere har den fornødne viden om dine egne databasesystemer, dit datawarehouse eller bare ikke har ansatte med spidskompetencer indenfor SQL. Vores konsulenter kommer ud og løser de problemer, der opstår i din daglige arbejde, når du har behov for det. 
   
 

Rådgivning

Rådgivning Inden du skal investere i nye databaseløsninger, datawarehouses eller indkøb af servere er det vigtigt at være klædt ordentlig på. Vi giver dig produktuafhængig og kvalificeret rådgivning, og sikrer, at du er rustet til at foretage de korrekte valg.  
   
 

Business Intelligence Analyse

Business Intelligence Analyse / Data mining Det er ikke ualmindeligt at større databasesystemer rummer en guldgrube af vigtig, men gemt, forretningsviden. Dine database indeholder oplysninger om al din forretning, dine kunder og hvordan I performer internt. Det er ikke sikkert du har adgang til denne viden, men oplysningerne ligger der ikke desto mindre. Vi analyserer dine databaser for at finde den vitale forretningsviden, der ligger gemt og sørger for, at du får den præsenteret på en måde du kan forstå. 
   

Reverse engineering

Reverse engineering Ældre systemer er ofte baseret på utidssvarende og utilstrækkelige databaseløsninger, og ofte er dokumentationen gået tabt eller er aldrig blevet lavet. Der kan også være tale om resultatet af problemer med en tidligere leverandør, der efterlader jer med et databasesystem, der er umuligt at gennemskue. Vi bruger vores databaseekspertise til at analysere den eksisterende database og samler brikkerne til en ny løsning, der atter kan bruges eller videreudvikles på.
 

TeknologierRelevante cases
Database konsulentbistand  
Analyse af større outsourcet system