Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Adobe udvikling

Det er ikke længere kun grafikere, der arbejder med grafiske applikationer. I dag bruges Adobes programmer mange forskellige steder i virksomhederne, men det betyder ikke nødvendigvis, at der er kendskab til alle mulighederne.

Uanset om I vil bruge Adobe Photoshop til tilpasning af billeder eller skal ud i den helt store katalogproduktion til tryk eller web, kan vi hjælpe jer til det helt rigtige valg. Vi sælger ikke programmerne, og vores udvikling og rådgivning er derfor helt uvildig.

Her er de opgaver vi typisk løser, når det gælder Adobe:

 

Support 

Support    

Kun de færreste virksomheder har en IT-afdeling med viden om og måske især tid til at supportere brugerne i hver en lille funktion i de grafiske programmer. Selvom internettet bugner af information, er langt det meste på engelsk og handler ikke altid om den funktionalitet, man har brug for. Vi kan derimod tilpasse en supportløsning til din virksomheds behov og arbejdsgange og give jer netop den viden og support, I har brug for. 

 

Skabeloner

Skabeloner 

For at lette arbejdsgangen i de grafiske programmer for medarbejdere uden grafisk baggrund kan vi oprette skabeloner til langt de fleste Adobe programmer. Vi tager udgangspunkt i det slutprodukt, I har brug for, og skræddersyr skabelonen til jeres brugeres tekniske færdigheder, så I får den mest gnidningsfrie proces fra idé til færdigt produkt. 

 

Udvikling

Udvikling 

Vores udvikling inden for Adobe området er ikke tilrettelser af programmerne, men derimod af tekniske løsninger, som udnytter det store potentiale programmerne allerede har. Det kan fx være interaktive PDF formularer, hvor indholdet tilpasses i forhold til brugerens valg, XML-baserede løsninger til InDesign, hvor al opsætning styres via XML eller implementering af workflows via Version Cue, så I slipper for 3. partssoftware til styring af dokumentversioner etc. Teknologier

Indenfor Adobes produkter tilbyder vi disse forskellige muligheder:

Adobe Acrobat (herunder Adobe LiveCycle Designer)   

  • PDF formularer – interaktive såvel som statiske
  • Udvikling af specielt tilpassede Preflight indstillinger
  • Implementering og opsætning af kommentarfunktion til større korrekturgange med flere brugere.

Adobe Dreamweaver og Contribute

  • Udvikling af hjemmesider og tilhørende skabeloner i fx. (X)HTML, CSS, AJAX.
  • Udvikling af skabeloner til brug med Contribute / InContext Editing

Adobe Flash

  • Bruges primært i forbindelse med webdesign projekter.
  • Flashbannere med mulighed for xml-integration, så ændringer til indhold kan foretages i xml-dokumentet frem for i Flashdokumentet.

Adobe Illustrator og Adobe Photoshop


Adobe InDesign

  • Udarbejdelse af skabeloner til alt fra annoncer til katalogdesign.
  • Opsætning og indstilling af preflight profiler