Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Dynamics CRM
 

Fremtidens CRM system.

Microsoft Dynamics CRM er et værktøj, der kan benyttes af alle afdelinger i en virksomhed til at skabe tættere og bedre relationer til sine kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Med Microsoft Dynamics CRM får du et overblik, som afspejles positivt på din bundlinje.

Microsoft Dynamics CRM kan f.eks. benyttes således:

Hele virksomheden
Får et bedre overblik over alle former for kommunikation mellem kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Du kan reducere og optimere de administrative processer med de indbyggede arbejdsprocesværktøjer.
 
Salg og Marketing
Salg og marketing Du får nogle fantastiske værktøjer til at håndtere såvel eksisterende som potentielle kunder. Dine salgsprocesser kan optimeres og sættes i system, så du får en øget indtjening.
 
Service
Service Du får værktøjer, som kan optimere og strukturere din kundeservice. Sammenholder man dette med de mange rapporteringsværktøjer samt den indbyggede vidensbase, får du et unikt værktøj, der kan yde en effektiv kundeservice.
 
Økonomi
Økonomi Hvad enten du bruger Microsoft Dynamics CRM direkte eller via integration til dit økonomisystem, får du et økonomisk overblik over virksomhedens økonomi.
 
Produktion
Produktion Du får let adgang til dine produkter, produktbeskrivelser og serviceydelser, og får derved bedre forudsætninger for at optimere din produktion.
 
Ledelse
Ledelse Den intuitive brugerflade gør det let at navigere i systemet. Du kan nemt søge efter informationer, og du får hurtigt et overblik over virksomheden ved at benytte de mange rapporter.
 
    

Fordele i standardsystemet

Microsoft Dynamics CRM indeholder et væld af funktionalitet, som er opsat som standard, og mange virksomheder kan derfor anvende systemet så snart det er installeret og der er lavet en grundlæggende opsætning. Hvis ikke standardfunktionaliteten slår til kan man let tilrette systemet, uden brug af ekstern assistance. Microsoft Dynamics CRM er et yderst fleksibelt system, som er let at tilrette så det tilpasses egne ønsker og behov.

Masser af integrationsmuligheder

Microsoft Dynamics CRM er tæt integreret med Microsoft Office. Med Microsoft Office Outlook-klienten kan du let arbejde med CRM-delen og bl.a. journalisere dine e-mails ved tryk på en enkelt knap. Du kan eksportere og analysere data i Microsoft Office Excel og oprette masseudsendelser ved brug af brevfletningen i Microsoft Office Word.
Der findes et væld af tredjepartsapplikationer, som kan udnytte Microsoft Dynamics CRM endnu bedre eller som at integrere til andre systemer såsom økonomisystemer.

Kom videre med Dynamics CRM

4D Konsulenterne tilbyder en række Dynamics CRM kurser.
Desuden tilbyder vi jævnligt gratis CRM seminarer, hvor det er muligt at få et godt førstehåndsindtryk af Microsoft Dynamics CRM i trygge rammer.Relevante cases
Analyse af outsourcet Dynamics CRM løsning
Dynamics CRM til bankerne