Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Dynamics CRM / Konsulentbistand

4D Systems har mange års erfaring med Microsoft Dynamics CRM, hvad enten det drejer sig om analyse af en kundes eksisterende forretningsprocesser, samling af de forretningsmæssige krav, og udvikler en plan for at gennemføre den løsning baseret på kundens behov.

4D Systems kan bl.a. hjælpe dig med:

  Rådgivning
Rådgivning     Analyse af forretningsprocesser samt definition af virksomhedens forretningsmæssige krav. Analyse af eksisterende CRM-system.
 
  Implementering
Implementering  Implementeringen af Microsoft Dynamics CRM er mest effektiv, når den understøtter de forretningsprocesser, der har udviklet sig i organisationen. Flertallet af de CRM-implementeringer vi udfører er skræddersyet til at passe til kundens unikke behov, hvorved kunden får maksimal udbytte af sin investering.
 
  Integration
Integration  4D Systems erfaring med komplekse database-systemer, data warehousing og systemudvikling sikrer, at når en kunde beslutter sig for at implementere Microsoft Dynamics CRM, kan vi føre dig hele vejen til mål, hvad enten det drejer sig om kompleks backend integration, Microsoft Office-integration eller integration til virksomhedens øvrige forretningssystemer.
 
  Datamigrering
Datamigrering  Benytter du i øjeblikket anden CRM-software og beslutter at skifte til Microsoft Dynamics CRM, kan 4D Systems hjælpe med at flytte data fra dit gamle system til Microsoft Dynamics CRM.
 
  Support og fejlretning
Support og fejlretning  4D Systems kan foretage fejlfinding og løse problemer med eksisterende Microsoft Dynamics CRM-systemer, opgradere dit CRM-software til en nyere version, og holde dit indeværende system ajour med systemopdateringer.
 

Tredjepartsprodukter og add-ons

I visse tilfælde kan det svare sig at lave egenudvikling, som integrerer Microsoft Dynamics CRM til andre forretningssystemer. I andre tilfælde vil det være en fordel at anvende tredjepartsprodukter eller add-ons til at løse disse opgaver.

4D Systems har stor erfaring med anvendelse af en vifte af tredjepartsprodukter og add-ons, og vi kan derfor ofte finde netop den løsning som passer bedst til dine behov, og som er den økonomisk mest fordelagtige til din Microsoft Dynamics CRM løsning.