Skip Navigation Links4D Systems / Ydelser / Dynamics CRM / CRM Udvikling

Microsoft Dynamics CRM bliver ofte kaldt en udviklingsplatform, og dette ikke uden grund.

Man kan lave rigtig mange tilpasninger direkte i systemet – uden at have særlige programmeringskundskaber. Det er let at udvikle avancerede add-ons, som f.eks. integrerer Microsoft Dynamics CRM med andre forretningssystemer.

 

Formularer og felter

Formularer og felter     

Du kan let oprette egne felter og formularer, som kan håndtere præcis de data du har behov for. Dette uden nogen former for programmering. Ønsker du at automatisere dine felter og formularer kan det gøres med klient-side kode (scripts).

 

 

Automatisering

Automatisering 

Ved brug af den indbyggede funktionalitet kan man let konfigurere regler for virksomhedens arbejdsprocesser (workflows), så medarbejderne slipper for tidskrævende administrative rutiner. Resultatet er større effektivitet, minimering af fejl og sikrer at strategiske processer gennemføres.

 

 

Integration & udvikling

Kvalitetssikring 

Har du behov for at integrere Microsoft Dynamics CRM med f.eks. et økonomisystem kan dette gøres ved brug af tredjepartsprodukter, eller ved at udvikle add-ons, som udfører lige præcis det du har behov for. Add-ons udvikles i det velkendte Visual Studio.

 

Tilpasning til dine behov og ønske

Microsoft Dynamics CRM er udviklet så det let kan tilpasses dine ønsker og behov – på en omkostningsvenlig måde. Hvad enten du selv laver tilpasningerne eller lader 4D Systems gøre det for dig, vil disse blive lavet direkte i Microsoft Dynamics CRM eller i .NET-platformen, hvilket er din sikkerhed for fremtidig support og videreudvikling.