Skip Navigation Links4D Systems / Teknologi / Windows Azure
Få rådgivning til jeres Azure projekter og få dem trygt i havn

Når man tager de første trin ind i Azure verdenen, er det rart at få sikret sine valg som kommer til at have betydning langt frem i tiden med drift og vedligeholdelse af systemerne/applikationerne.

4D Systems yder rådgivning på alle dele af processen. Det kan dreje sig om enkelte punkter der ønskes belyst eller vurderet. Eller det kan være en analyse, anbefalinger og arkitektur til et helt projekt.

Lad 4D Systems udvikle jeres Azure Cloud løsninger, optimeret fra A til Z.

Der er ingen tvivl om at man opnår den største værdi af Cloud løsninger når applikationerne designes og bygges til Cloud arkitektur fra starten.

Når man designer og implementerer applikationer til Azure fra bunden af kan man udnytte flest mulige af de Azure services og API’er som stilles til rådighed af Microsoft. Dette vil typisk betyde en optimering af driftøkonomi, performance, stabilitet og skaleringsevne.

4D Systems kan levere jeres systemer bygget og optimeret til Azure, som fuld leverandør eller i samarbejde med jeres udviklingsafdeling. Læs mere om fordelene her. 4D Systems kan hjælpe jer gennem opgaven på flere måder. Vi kan give jer et fastpristilbud på hele opgaven, eller levere i samarbejde med jeres eget udviklingsteam, og styre opgaven i mål inkl. oplæring af jeres resurser og hjælp til selve implementerings arbejdet.

Kontakt os for at få et møde om jeres projekter, og lad os give et uforpligtende tilbud på opgaven. Brug kontakt formen i højrespalten.

Vi arbejder typisk med disse teknologier
  • Azure Websites og Webjobs
  • Cloud Services, Web og Worker Roles
  • Azure SQL databaser
  • Azure AD
  • Azure Storage
  • Queues og NoSQL 

Bliv inspireret af tekniske muligheder til ny forretning