Skip Navigation Links4D Systems / Nyhed

4D Systems lancerer nyt site

18-02-2010

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere 4D Systems' nye website, hvor du finder alle oplysninger om, hvilke ydelser vi leverer, hvilke metoder vi bruger og hvilke teknologier vi behersker.

Vi har forsøgt på en så nøgtern og ligetil måde at fortælle om vores virksomhed og om, hvordan vi bedriver vores forretning. Læs om vores historie, vores ambitioner, vores værdisæt og hvordan vi agerer som samarbejdspartner.

Vi er i en rivende udvikling, hvor vi både udvider på mandskabs- og produktsiden; vi tilbyder en del flere ydelser og dækker over flere platforme. Læs om vores ydelser indenfor systemudvikling, rådgivning, konsulentbistand og Microsoft Dynamics CRM udvikling.

Det er ikke kun produkterne der udvikler sig, vi udvikler os også. Vi har altid sørget for at gå metodisk til værks, men nu har vi implementeret vores egen udviklingsmetode og udviklet en række interne værktøjer der gør os i stand til levere løsningerne hurtigere og til en endnu højere kvalitet end tidligere – hver gang.

Vi håber I kan finde rundt på sitet og får lyst til at tage en snak om, hvad vi kan hjælpe jer med i den kommende tid.

Thomas Rind, Direktør