Skip Navigation Links4D Systems / Metoder / Estimatløsning

Projekter, der udvikles på baggrund af løbende estimater er karakteriseret ved en ekstremt høj grad af smidighed og frihed.

Løbende estimater betyder, at vi sammen med dig planlægger løsningen skridt for skridt i en iterativ proces. Når vi har analyseret et nyt område, laver vi et estimat for hvor lang tid næste fase tager at udvikle, og hvad det kommer til at koste.

Fordelen ved denne model er, at der typisk er tale om et bedre og mere visionært slutprodukt end ved andre løsningsmodeller. Desuden er estimatløsninger gode i projekter, hvor tiden er en faktor.

Estimatløsninger vil altid være at foretrække i udvikling af:

  • løsninger med lang forventet levetid
  • løsninger, hvor der forudses fremtidige tilretninger
  • jeres forretning ændrer sig med tiden
  • tiden er en vigtig faktor

Ved estimatbaserede løsninger benytter vi den iterative model.

Den iterative model kendetegnes ved, at hele processen kører i ring, således at hver fase gennemløbes flere gange. Det vil sige, at der analyseres, udvikles og afleveres i små moduler i stedet for i en stor klump.

Iterativ udviklingsmodel

En af udfordringerne ved udvikling af skræddersyede løsninger er, at det ofte er svært at vide præcis, hvad man har brug for, før man ser det i aktion. Typisk vil der blive foretaget ændringer og udklækket nye ideer, når vi præsenterer løsningen ved en milepæl. Derfor laves udviklingen iterativt – og for hver iteration kommer vi tættere og tættere på det, som din virksomhed ønsker sig.