Skip Navigation Links4D Systems / Metoder / 4D Udviklingsmodel
 
Design og udvikling af kvalitetsorienterede skræddersyede systemer sker ikke ved en tilfældighed eller fordi man er heldig – det kræver en fintunet blanding af teknologi, programmeringskompetencer, projektstyring, samarbejde og ikke mindst en rettesnor at køre projekterne efter.

Vores udviklingsmodel består af fire faser:
 
 

Definition

Definition     En integreret del af at udvikle kvalitetsløsninger er at få en forståelse for din virksomhed og jeres konkrete behov for IT-systemer. Før vi skriver en eneste linje kode, skal vi i samarbejde med jer have en grundig forståelse for virksomheden og afklare spørgsmål og tekniske mangler. Det er afgørende, at vi klart definerer visionen for projektet, og kun ved at investere tid i at forstå jeres forretning kan vi levere en intelligent løsning.

læs mere ...

 

Design

Design      Bevæbnet med en detaljeret forståelse af kravene til projektet, udvikler vi en designskitse med fokus på et professionelt og tidssvarende design. Dette er køreplanen for projektet – og det er en plan, der både er let at forstå og illustrerer grundfunktionaliteten i jeres kommende løsning.

læs mere ...

 

Development

Development      Når grundstrukturen og designet er godkendt, vil vores udviklingshold sammen med en dedikeret projektleder udvikle jeres løsning. Det endelige produkt er veldokumenteret og overholder vores kodestandarder, hvilket også betyder, at det er langtidsholdbart og let at vedligeholde.

læs mere ...

 

Deployment

Deployment     Når alle milepæle er gennemført og projektet er gennemtestet, tager vi det sidste skridt og installerer løsningen i din virksomhed. Vi står for oplæring og uddannelse af medarbejdere, der skal bruge løsningen i det daglige og sørger for at gøre din virksomhed klar til de nye muligheder. En ny løsning er intet værd uden viden om, hvordan den skal bruges. Vi hjælper med at flytte data fra ældre systemer og opsætte data i den nye løsning.

læs mere ..