Skip Navigation Links4D Systems / Metoder / 4D Udviklingsmodel / Development

Den hurtigste vej til succes er en grundig udviklingsfase.

Med et solidt udgangspunkt i de to foregående faser er vores udviklere i stand til at producere jeres nye løsning. Vores processer, systemudviklingsværktøjer og anerkendte teknikker sikrer, at kildekoden bliver udviklet professionelt, metodisk dokumenteret og gennemtestet. I denne fase begynder løsningen for alvor at tage form, og vi stiller regelmæssigt demoer til rådighed, så I kan vurdere løsningen, efterhånden som udviklingen skrider frem.

 
Programmering

  Oprettelse af
fysisk database

Programmering Kildekoden er skrevet og dokumenteret i overensstemmelse med vores kodestandarder. Koden er udformet, så den er let at vedligeholde
 
Oprettelse af fysisk database Tabellerne i databasen, stored procedures, functions, views og rettighedshåndteringen oprettes i overensstemmelse med det valgte design.
   
   
  Kvalitetssikring (Test) 
  Milepæle
 Kvalitetssikring (Test) Alle aspekter af jeres nye løsning analyseres, testes og testes igen. Vi laver testcases, der køres igennem, hver gang vi når til en milepæl.
 
Milepæle Milepæle opsættes i et projekt med passende mellemrum – når der er udviklet ny funktionalitet eller et delmål er nået. Vi holder demoer, hver gang vi når til afslutningen af en milepæl.