Du skal se det, før du tror det!

Med en solid forståelse for jeres behov og den betydning den nye løsning vil have på jeres virksomhed, er forudsætningerne på plads for at kunne designe den bedste løsning. I løbet af denne gennemsigtige og meget samarbejdsorienterede fase, vil vi fastlægge det udseende og den funktionalitet, den nye løsning skal have. Detaljerede brugergrænseflade mockups, formelle specifikationer og design dokumentation afleveres til jer for godkendelse.

Vi demonstrerer designforslagene og forslag til funktionaliteten på en måde, der er let og ligetil at forstå. Vi fører jer sikkert igennem mulighederne og sørger for, at I får svar på alle spørgsmål. Når alt kommer til alt kan man ikke godkende et design, hvis man ikke ser den løsning, vi foreslår.

 

Brugergrænseflade Mockups   Software Arkitektur
Brugergrænseflade Mockups Der laves mockups af systemet, så I kan godkende eller foreslå ændringer. Alle større moduler fremlægges til godkendelse.
Software Arkitektur En abstrakt repræsentation af systemet, der omfatter flowdiagrammer og eksterne interfaces. Vi arbejder objektorienteret og i en lagdelt arkitektur, der sikrer, at løsningen er let at udvide og vedligeholde i fremtiden. 
   
  E-R Diagrammer   Sikkerhedsmodellering
ER Diagrammer Med Entity Relationship Diagrammer illustreres opbygningen af databasen.
Sikkerhedsmodellering
Vores team analyserer og dokumenter omhyggeligt de sikkerhedsfunktioner og brugerstyringsmuligheder, der kræves i løsningen. Vi har nøje fokus på stabilitet og sikkerhed i alt, hvad vi udvikler.