Skip Navigation Links4D Systems / Metoder / 4D Udviklingsmodel / Deployment

Det er først en optimal løsning, når den er installeret optimalt.

Når du har valgt en skræddersyet løsning hos os, er det også vores ansvar at sætte den i drift i din virksomhed. Vores arbejde er ikke gjort, før løsningen er oppe at køre og klar til at gøre en forskel i din virksomhed.

 

  Installation og konfiguration
 
Data konvertering

Installation og konfiguration Jeres nye løsning bliver installeret professionelt og omhyggeligt konfigureret. Vores udviklere vil styre detaljerne, så du ikke behøver at bekymre dig. Data konvertering Data er livsnerven i ethvert system. De eksisterende data vil blive konverteret og overflyttet til den nye løsning.

 
 
  Hypercare   System dokumentation
Hypercare Mens I vænner jer til den nye løsning, sørger vi for, at hele deploymentforløbet går så smertefrit som muligt. Der vil altid være små ændringer, og også i denne fase er vi altid lige i nærheden. System dokumentation Der laves teknisk- og brugerdokumentation, som du vil modtage en kopi af sammen med den nye løsning.

 
 
  Langvarige relationer   Evaluering
Langvarige relationer Når løsningen har været i drift i et stykke tid, afholder vi en række workshops med jer, hvor vi ser på behovet for tilpasninger og udvidelser af løsningen. Evaluering Hos 4D Systems vil vi hele tiden blive endnu bedre, og vi ser det som en vigtig del af vores forretning altid at være i bevægelse. Derfor har vi en formaliseret evalueringsfase i slutningen af hvert udviklingsforløb. Her gennemgår vi både projektet internt og sammen med jer.