Skip Navigation Links4D Systems / Metoder / 4D Udviklingsmodel / Definition

Hvordan kan vi skabe en løsning uden at kende de udfordringer, du står overfor?
Svaret er enkelt – det kan vi ikke!


Før vi skriver en eneste linje kode, og før vi beslutter os for en handlingsplan, definerer vi sammen med dig arten og omfanget af projektet.

Vi danner os et overblik over jeres virksomhed og de udfordringer I står overfor. Vi ser på forretningen, målsætninger, budget og tidsfaktorer, der spiller ind i projektet. Vores mål er levere en løsning i en kvalitet, der overstiger jeres forventninger.

 
 

Målsætninger

 

Forretningsområde

Målsætninger For at kunne fastsætte succeskriterierne, som bruges til at måle resultaterne af projektet, har vi brug for at kende målsætningen for den kommende løsning. Forretningsområde Hvilke forretningsområder skal den nye løsning varetage? Hvilke centrale elementer skal indgå? Vi afsøger alle afkroge og kommer typisk med nye vinkler på jeres udfordringer og behov.
   
 

Dybdegående Forretningsanalyse

 

 
Use Cases

Dybdegående Forretningsanalyse Vi undersøger jeres interne forretningsprocesser og eventuelle flaskehalse og afdækker hvor jeres styrker og svagheder ligger. Denne viden giver os det værktøj, vi skal bruge til at skabe de løsninger, der styrker din virksomhed. Use cases For at illustrere hvordan løsningen typisk vil blive brugt i en arbejdssituation bruger vi UML modellering og Use Cases.
   
 

Budget & Krav

 

Udvælgelse af teknologi

Budget og krav Vi arbejder tæt sammen med dig for at udvikle et budget og en tidsplan, der opfylder jeres behov. Vi er fleksible og en af vores forcer er, at vi hurtigt kan omstille os, hvis du ønsker at ændre kravene til løsningen eller rykke ved tidsplanen. Udvælgelse af teknologi Vi laver første udkast til en teknologianbefaling, der passer til jeres specifikke krav. Dette gør vi på baggrund af mange års erfaring og vores Microsoft ekspertise.