Skip Navigation Links4D Systems / Firmaprofil / Værdisæt

Hos 4D Systems har vi disse kerneværdier: Engagement, Troværdighed, Innovation og Kvalitet.


 

Engagement

Engagement   
4D Systems brænder for de opgaver, vi laver, og for kundens forretning og idéer. Vi er i øjenhøjde med vores kunder, uanset opgavens eller kundens størrelse. Vi indgår altid kritisk i et udviklingsforløb, og kan vi se en bedre løsning på et problem end den kunden har skitseret, udfordrer vi kunden og kæmper for at få den bedst mulige løsning igennem.

 

Troværdighed

Troværdighed

4D Systems er en leverandør med en høj forretningsmoral. Vi holder hvad vi lover. Vores rådgivning er uafhængig og kvalificeret, og vores løsninger lever op til de forventninger, vi skaber.


 

Innovation

Innovation 4D Systems har fokus på at udvikle innovative løsninger, som både er teknologisk og idémæssigt nyskabende. Vi leverer de systemer, der bringer kunden på forkant. Vi bygger videre på kundens forretningsidéer og skaber merværdi via vores løsninger.

 
 

Kvalitet

Kvalitet 4D Systems laver systemer, der er skalérbare og lette at vedligeholde. Vi baserer vores udvikling på anerkendte udviklingsmetoder, højtuddannede udviklere og et stort egetudviklet framework. Derfor kan vi levere skræddersyede løsninger i en høj kvalitet uden at skulle starte fra bunden hver gang. Vi sætter en ære i at lave den rigtige løsning – både set fra et systemudviklingsperspektiv og ud fra kundens synspunkt.