Skip Navigation Links4D Systems / Firmaprofil / 4D som partner
Vores mission er INTELLIGENT SOLUTIONS – og det er, hvad du skal forvente, når du vælger 4D Systems som leverandør.

 

Vi taler dit sprog

Vi taler dit sprog     Det kan være svært for en ikke IT-kyndig at formulere, hvad et system eller en løsning skal kunne. En vigtig del af vores ekspertise ligger derfor i at tolke dine ønsker og krav – også de underforståede. 
 
 

Din sparringspartner 

Din sparringspartner  Vi sætter en ære i at forstå og tilføre værdi til din forretning. Det gør os i stand til at levere en højere kvalitet - og i sidste ende en lavere pris – end hvis du outsourcede løsningen til udlandet.
Vi gør det, vi brænder for: At skabe solide kreative løsninger til de udfordringer du har. Vi udfordrer dine ønsker og sætter nye idéer i kredsløb. Med vores brede forretningsforståelse kommer vi med et nyt – og aldrig ukritisk - syn på tingene, der kan ruske op i vanetænkning og bekostelige forretningsgange. 
 
 

Langvarige kunderelationer 

Langvarige kunderelationer  Vi vælger gode relationer frem for kortsigtet profit. Det er meget simpelt; vi lever af at gøre vores kunders forretning bedre, og gør vi ikke det, mister vi vores berettigelse sammen med kunderne. For kunderne betyder den langvarige relation, at vi forstår kundens forretning, og derfor kan vi hurtigere og billigere levere den rigtige løsning i en højere kvalitet. 
 
 

Mange års erfaring 

Mange års erfaring  Siden 1991 har 4D leveret solid innovation til et hav af kunder, og det er ikke tilfældigt, at kunderne bliver ved med at komme tilbage. 
 
 

Struktureret og standardiseret metode

Struktureret og standardiseret metode
Design og udvikling af kvalitetsorienterede skræddersyede systemer sker ikke ved en tilfældighed eller fordi man er heldig – det kræver en fintunet blanding af teknologi, programmeringskompetencer, projektstyring, samarbejde og ikke mindst en rettesnor at køre projekterne efter. Vores udviklingsmodel består af fire trin:
Definition, Design, Development, Deployment. 

Modellen sikrer, at vi leverer teknisk avancerede løsninger til tiden – hver gang.

Se vores udviklingsmodel