Skip Navigation Links4D Systems / Cases / Kursusportal

Website til kursusvirksomhedUdfordring

Kunden stod overfor at skulle udvikle et nyt site. Det var ønsket at komme over på mere moderne teknologi samt tilføje funktioner, der i dag forventes af et site (nyhedsbrev, tip en ven mv.).
Der var samtidig et ønske om at gøre de enkelte sider meget mere dynamiske og de mange sider lettere at vedligeholde.

Dette skulle ske samtidig med at sitet fastholdt:

  • Den underliggende struktur og linkstruktur i siden og menuer.
  • Søgemaskineoptimering
  • ’Få klik’
  • Fleksibilitet i forhold til templates

Løsning

4D Systems udviklede et system, som gør, at brugeren kan styre indholdet af de mange dynamiske områder på siderne, i forhold til hvilken produktgruppe, produkt, version og ydelse, som den enkelte side viser.

Det interne kursus ERP system er 100% integreret ind i løsningen og dermed styres indhold på websitet automatisk ud fra administrationssystemet. "Live" kursusstatus giver mulighed for at se, hvilke kurser og datoer, der er ledige pladser på.

Til at håndtere de mange dynamiske elementer sitet består af blev der udviklet et specielt SharePoint orienteret CMS system kaldet WAS (Web Administrations System). WAS bruges til at håndtere alle de tilgængelige elementer der er på sitet og sørger for at elementer der findes på en hovedside også nedarves til en underside.

Teknologi

Sitet kører på en Microsoft Office SharePoint Server, som et WCM (Web Content Management) site med ASP.NET Server Controls til styring af de dynamiske felter, og WebParts til specialiseret visninger med udtræk fra vores ERP system.

Alle søgesites benytter ASP.NET Web Routing,  så alle søgninger bruger letlæselige adresser til at styre søgning og visningen af resultaterne.

Derudover benyttes AJAX til forbedret funktionalitet ved bl.a. tilmeldinger til kurser og tests.
Databasen kører på en Microsoft SQL Server, Windows Server 64Bit og Internet Information Server (IIS), i et virtualiseret miljø på Microsoft’s Hyper-V platform.Branche

Primær teknologi

Ydelse

Uddannelse
MOSS, Webapplikation
Systemudvikling