Skip Navigation Links4D Systems / Artikel

FSS fik styr på forsikringerne

"ForSikringsSamarbejde A/S (FSS) er en administrativ organisation for en sluttet kreds af landets sparekasser, der samtidig er aktionærer i selskabet. FSS varetager administrationen af gruppeforsikringsordninger for aktionærerne, samt udarbejdelse af markedsføringsmaterialer. Vi havde brug for et system, der kunne bruges til at indsamle og konsolidere forsikringsaftaler fra alle selskabets godt 45 aktionærsparekasser.

Håndteringen af forsikringerne kræver en meget stor grad af kompleks forsikringsteknisk forståelse. 4D systems har formået at tilegne sig denne komplekse viden, og har lavet et system, der håndterer forsikringer på tværs af vores aktionærsparekasser og de forsikringsselskaber vi samarbejder med.

Vi har været særdeles glade for at arbejde sammen med 4D Systems. 4D systems har under hele forløbet udvist en exceptionel forretningsforståelse, og har indgået kritisk i udviklingsforløbet. Det har været med til at sikre, at slutproduktet har været af meget høj kvalitet. 4D Systems får vores bedste anbefalinger, og står som klar favoritkandidat ved fremtidige systemudviklingsopgaver i FSS."

Ole Nielsen, Administrationschef